Zondag staat de Soudal Classic op de Citadel van Namen op de kalender. Mede door het schitterende parcours en de prestigieuze locatie is deze wedstrijd in enkele jaren uitgegroeid tot één van de wedstrijden waar iedereen wekenlang naartoe leeft. Lars van der Haar staat dankzij zijn zeges in Valkenburg en Tabor nog altijd aan de leiding in het wereldbekerklassement.

Deelnemers Wereldbeker Namen
Startlijst

Klassement
1. Lars van der Haar (Ned) 202 punten
2. Philipp Walsleben (Dui) 200
3. Kevin Pauwels (Bel) 190
4. Niels Albert (Bel) 170
5. Klaas Vantornout (Bel) 161
Klik hier voor het volledige klassement.

Erelijst
2012: Kevin Pauwels (Bel)

Parcours
Klik hier om het parcours in Namen te bekijken.

Website
Sport.be/cyclocrossclassics/1314/namur/nl/

Uitzendingen en livestreams
Sporza: Sporza zendt alle WB-wedstrijden, het Belgisch kampioenschap, de WK en Bpost Bank Trofee-wedstrijden live uit. De veldrit in Namen start om 15.00 uur; voorafgaand aan de cross een voorbeschouwing.