Team Belkin en Bell gaan twee jaar door Team Belkin en Bell gaan twee jaar door

De renners van Belkin koersen ook de komende twee jaar met de helmen van Bell Helmets. Het team en de Amerikaanse helmenfabrikant hebben een nieuw contract afgesloten dat loopt tot en met 2015.

“We zijn blij dat onze renners het komende seizoen en het seizoen erop de helmen van Bell Helmets zullen dragen”, aldus manager Richard Plugge van de ploeg. “De kwaliteit van hun helmen is ongeëvenaard, zowel qua veiligheid als prestaties. We weten dat we met hen het beste van het beste materiaal hebben.”

De beste renners met Bell
Jessica Klodnicki, Executive Vice President/General Manager van Bell and Blackburn Brands is trots op de voortzetting van de samenwerking met het Belkin Pro Cycling Team. “We zijn zeer verheugd met deze contractverlenging. Belkin is in haar debuutjaar uitgegroeid tot een dominant team en we kijken er naar uit om de beste renners in het peloton met helmen van Bell Helmets te zien winnen.”