Drapac Professional Cycling is druk bezig met de voorbereidingen op haar debuut in het procontinentale circuit. De Australische ploeg van Floris Goesinnen (ex-Skil) en Wouter Wippert (ex-Team 3M) heeft bekendgemaakt welke sponsors de ploeg in 2014 ondersteunen. Le Coq Sportif zal de ploeg onder meer van kleding voorzien.

“Le Coq Sportif Oceanië kijkt ernaar uit Drapac Professional Cycling van teamkleding te voorzien in 2014”, zegt manager Charles Hurtebize van het kledingmerk. “Le Coq Sportif heeft een lang verleden als specialist op het gebied van sportkleding, dus we zijn trots dat we betrokken worden bij een organisatie als Drapac.”

Bont Cycling Australia zal de ploeg van schoeisel voorzien. CEO Steven Nemeth: “Als een bedrijf dat uitblinkt in technische innovatie en integriteit, zijn we trots dat we samenwerken met een ploeg waarvan de waarden overeenkomen met de onze en we kijken ernaar uit de ploeg te assisteren bij hun visie en hun optreden als procontinentale ploeg.”

De ploeg maakte verder bekend dat fietsenfabrikant SwiftCarbon en SRAM materialen zullen leveren komend seizoen. Drapac maakt haar debuut tijdens de Australische nationale kampioenschappen van 8 tot 12 januari in Ballarat.