Nieuwe hoofdsponsor voor Argos-Shimano Nieuwe hoofdsponsor voor Argos-Shimano

Team Argos-Shimano heeft een nieuwe hoofdsponsor aan de haak geslagen. De overeenkomst met de nog onbekende geldschieter gaat in per 1 januari 2014 en loopt door tot en met 2016. De nieuwe hoofdsponsor neemt het sponsorschap over van Argos. De naam van de ploeg en verdere details over de samenwerking worden binnen een paar weken bekendgemaakt.

“Recentelijk toonde een bedrijf zich geïnteresseerd in het hoofdsponsorschap”, zei manager Iwan Spekenbrink van Argos-Shimano. “De nieuwe sponsor past goed bij de ambitieuze doelen van de ploeg. We willen Argos bedanken voor de ondersteuning van de ploeg en voor het bereiken van haar huidige niveau en voor het geven van de ruimte om ons verder te ontwikkelen met onze nieuwe partner. We zijn tevens dankbaar naar onze nieuwe sponsor voor het stellen van het vertrouwen in onze organisatie, atleten en staf en de visie op topsport en wielrennen, waarop onze organisatie is gebaseerd.”

Argos
“Het partnerschap is een commercieel en sportief succes geworden”, liet Argos weten in een reactie. “We zijn erg trots op de ontwikkeling van de ploeg en haar optredens de voorbije twee jaar. De prestaties van Team Argos-Shimano in de Tour de France waren echt een hoogtepunt. Argos wenst de ploeg – ondersteund door de nieuwe sponsor – veel succes voor de toekomst.”