Belkin en Shimano verlengen samenwerking Belkin en Shimano verlengen samenwerking

Na een zeer succesvol seizoen zijn Belkin en Shimano overeengekomen om hun langdurige samenwerking voor te zetten. Vandaag kondigden beide partijen aan de samenwerking met twee jaar te verlengen. Het team startte in 2013 nog als Blanco Pro Cycling Team. Enkele dagen voor de start van de Tour de France maakte het team bekend verder te gaan als Belkin Pro Cycling Team. Gedurende het hele seizoen heeft Shimano het team ondersteund, een seizoen waarin Belkin 38 races wist te winnen.

Algemeen directeur Richard Plugge van Belkin: “De samenwerking met Shimano is voor ons van groot belang. Ze zijn al meer dan 15 jaar een belangrijke en loyale partner van ons team. Zelfs toen we op zoek waren naar een nieuwe hoofdsponsor gaven zij ons alle steun, flexibiliteit en tijd die we nodig hadden. Shimano heeft dit jaar wederom een belangrijk aandeel gehad in ons succes. Ik heb er alle vertrouwen in dat we volgend jaar de prestaties van 2013 kunnen overtreffen.”

Hennie Stamsnijder, sport marketing manager Shimano Europe: “We hebben geen moment getwijfeld of we de samenwerking met Belkin moeten voortzetten. Hun aanpak past perfect bij onze visie, doelen en werkwijze. Ze zijn innovatief, geven ons waardevolle feedback en zijn altijd bezig om de beste te worden.”