Nacht van Woerden 2013 – Foto’s Nacht van Woerden 2013 – Foto’s

Topsport afgelopen dinsdag tijdens de 13e Kiremko Nacht van Woerden! In een geweldig en avondvullend programma namen profs, dames, beloften en junioren uit het veldrijden het tegen elkaar op naast de kermis van Woerden. Bij de dames was Marianne Vos in haar regenboogtrui vanzelfsprekend de publiekstrekker. Cycling Story’s Tim van Hengel was erbij en maakte de volgende fotoreportage.

Marianne Vos won de veldrit in Woerden nadat ze in de slotfase afgerekend had met haar collega Katie Compton. Met beide armen in de lucht nam ze voorlopig afscheid van het veldrijden, want de wereldkampioene op zowel de weg als in het veld heeft een rustperiode ingelast. Na afloop van de wedstrijd sprak ik met haar daarover, over haar ambities later dit seizoen en de gang van zaken rondom haar petitie voor een Tour de France voor vrouwen!