Argos-Shimano heeft haar selectie bekendgemaakt voor de Vuelta a España. De Nederlandse ploeg vaardigt een negen koppen tellende mix van zowel jonge als ervaren renners af naar Spanje.

“We gaan op zoek naar etappezeges in de komende Vuelta”, zegt ploegleider Christian Guiberteau. “We gaan naar Spanje met een jonge ploeg met renners die succesvol kunnen zijn zowel op het vlakke als in de heuvelachtige en bergetappes.”

Manager Iwan Spekenbrink: “Na de sportieve successen in de Giro d’Italia en de Tour de France mikken we natuurlijk ook op succes in de Vuelta. De ontwikkeling van onze jonge talenten is natuurlijk ook erg belangrijk voor ons.”

De selectie: Nikias Arndt (Dui), Warren Barguil (Fra), Johannes Fröhlinger (Dui), Thierry Hupond (Fra), Reinardt Janse van Rensburg (ZAf), Tom Peterson (VSt), Georg Preidler (Oos), Ramon Sinkeldam (Ned) en Tom Stamsnijder (Ned).