Cycling Story Koersspel 2013 – Inschrijving Vuelta a España geopend! Cycling Story Koersspel 2013 – Inschrijving Vuelta a España geopend!

Vanaf dit weekend is de inschrijving voor het Cycling Story Koersspel weer geopend! Je kunt vanaf komende zaterdag 17 augustus je team samenstellen voor de komende Vuelta a España en de deadline voor het samenstellen van je team is zaterdag 24 augustus 2013 om 12.00 uur. Word jíj de kenner van de Vuelta a España?

We staan aan de vooravond van alweer het vijfde en laatste Cycling Story Koersspel van dit seizoen! Na de Tour Down Under, Parijs-Nice, de Giro d’Italia en de Tour de France kun je het nu opnemen tegen andere wielerliefhebbers tijdens de Vuelta a España! De winnaar van het Koersspel wint net als in de Tour een exclusief Cycling Story-wielershirt!

Carola was de gelukkige winnaar van het Cycling Story Koersspel tijdens de Tour de France 2013 en mocht een exclusief Cycling Story wielershirt in ontvangst nemen.

Carola was de gelukkige winnaar van het Cycling Story Koersspel tijdens de Tour de France 2013 en mocht een exclusief Cycling Story wielershirt in ontvangst nemen.

Nieuw in deze editie
Zoals in alle voorgaande edities van het Cycling Story Koersspel dit seizoen zijn er ook ditmaal weer verbeteringen uitgevoerd in de periode tussen de koersen. De grootste verbetering waar we voor de Vuelta aan gewerkt hebben is het toevoegen van subpools, wat door onze deelnemers aangevraagd was. Subpools maken het mogelijk om samen met vrienden en kennissen een eigen klassement te hebben. Daarnaast is de website verder geoptimaliseerd voor tablets. Mocht je ook goede ideeën hebben, laat het ons weten! Je kunt ons bereiken via onze Contact-pagina.

Wat moet je doen?
Klik hier voor de link naar de website van het Koersspel. Klik rechts op ‘Registreren’ en vul vervolgens je naam, e-mailadres, de teamnaam waaronder je mee wilt spelen en een wachtwoord in en speel gratis mee! Heb je eerder meegedaan met een editie van het Koersspel? Log dan in en je doet automatisch mee. Je kunt je team samenstellen vanaf zaterdag 17 augustus 2013. De deadline voor het samenstellen van je team is zaterdag 24 augustus 2013 om 12 uur, waarna de Vuelta a España ’s middags direct van start gaat.

Het idee van het Cycling Story Koersspel is simpel: stel voor elke rittenkoers of grote ronde als een echte ploegbaas jouw ideale team van 15 renners samen en scoor met deze toppers zoveel mogelijk punten.

Wat kun je winnen?
Cycling Story heeft sinds kort haar eigen Cycling Story-wielershirts. In samenwerking met Recyclingwear.nl stelt Cycling Story een wielershirt beschikbaar voor de winnaar!

Doe mee aan het Cycling Story Koersspel!