Tour de France 2013 – Selectie Argos-Shimano Tour de France 2013 – Selectie Argos-Shimano

Argos-Shimano presenteerde vanmorgen op het hoofdkantoor van Argos in de Rotterdamse Waalhaven haar definitieve selectie voor de Tour de France. De uitgesproken kopmannen binnen de ploeg zijn John Degenkolb en Marcel Kittel, terwijl Tom Dumoulin zijn debuut zal maken in Frankrijk.

“We gaan op zoek naar etappezeges deze Tour de France en we hebben dan ook het sterkst mogelijke team opgesteld om dit te bereiken”, zei ploegleider Christian Guiberteau. “In de vlakke etappes moet Marcel Kittel onze ploeg leiden naar successen in de massasprint. Als het wat heuvelachtiger wordt, hebben we John Degenkolb in de gelederen. We kijken er tevens naar uit om onze sterke sprinttrein te zien.”

“In de wat zwaardere ritten zullen we een aanvallende strategie hanteren. Alle renners, in het bijzonder in het tweede deel van de Tour, zullen hun kans krijgen om op jacht te gaan naar individueel succes. In de tijdrit kijken we uit naar Tom Dumoulin, die een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt dit seizoen. Simon Geschke is in staat het verschil te maken als de koers wat heuvels bevat en hij kan enkele mooie resultaten neerzetten.”

De selectie van Argos-Shimano voor de Tour de France 2013:
Roy Curvers (Ned), John Degenkolb (Dui), Tom Dumoulin (Ned), Johannes Fröhlinger (Dui), Simon Geschke (Dui), Marcel Kittel (Dui), Koen de Kort (Ned), Albert Timmer (Ned) en Tom Veelers (Ned).

Doe mee aan het Cycling Story Koersspel!