Cycling Story lanceert nieuwe website Cycling Story lanceert nieuwe website

Waarschijnlijk is het u wel opgevallen: de website van Cycling Story is veranderd. Afgelopen dinsdag op woensdagnacht is de website overgegaan op ons nieuwe ontwerp. In het nieuwe ontwerp is rekening gehouden met de wensen die onze bezoekers kenbaar gemaakt hebben. Daarnaast is het nieuwe ontwerp ook toegankelijk voor bezoekers via de mobiele telefoon en tablet.

Mobiel en tablet
Een van de hoofdredenen om een nieuwe website te ontwikkelen was om onze mobiele en tabletbezoekers beter van dienst te kunnen zijn. De oude website was hetzelfde op alle apparaten, maar dat is nu veranderd. De website is geoptimaliseerd voor zowel mobiele telefoons, tablets en desktop/laptop computers, met op ieder apparaat natuurlijk dezelfde artikelen. Het Koersspel zal eenzelfde transformatie ondergaan, maar dat zal pas na dit wielerseizoen gebeuren.

Minder geel
Een veelgehoorde terugkoppeling over het oude Cycling Story ontwerp was dat er af en toe wel erg veel gele blokken in beeld waren, wat wij niet konden ontkennen. Dit is nu aangepast. Het geel is nog steeds aanwezig, maar er is geprobeerd een balans te vinden tussen het geel (onderdeel van Cycling Story’s identiteit) en een rustgevende website. Daarnaast komt het Cycling Story fietswiel-logo terug in het ontwerp als achtergrondafbeelding op de desktop/laptop en grotere tablets.

Tot in het oneindige
Het nieuwe ontwerp legt de focus op de recente artikelen, maar ook oudere artikelen zijn makkelijk toegankelijk. De voorpagina is zo opgebouwd dat de laatste berichten zichtbaar zijn. Daarnaast kan men onderaan de pagina op de button ‘Oudere berichten’ klikken, waarop meer berichten worden weergegeven, tot in het oneindige!

Uw mening
Wij zijn erg benieuwd naar wat ú als bezoeker van Cycling Story van het nieuwe ontwerp vindt. De nieuwe website is ontworpen op basis van terugkoppeling van onze bezoekers en met uw mening kunnen wij het ontwerp nog verder verbeteren. U kunt hieronder een berichtje achterlaten of via onze Contact-pagina. We horen ze graag!

Namens het hele Cycling Story team wensen wij u veel plezier met onze nieuwe website!