Cycling Story Koersspel 2013 – Voorinschrijving Giro d’Italia Cycling Story Koersspel 2013 – Voorinschrijving Giro d’Italia

Het Cycling Story Koersspel beleefde tijdens Parijs-Nice zijn tweede editie. Deze keer maakten de deelnemers kans op het boek Meesterknecht van Gert Jakobs. Het was Ramon Kool die zich tot beste ploegleider mocht kronen. Parijs-Nice gemist? De volgende koers waaraan je mee kan doen is de Giro d’Italia. Laat je e-mailadres achter en we laten je weten wanneer de inschrijving opent.

Parijs-Nice, de Rit naar de Zon. Dit jaar was er vooral veel regen. Niet alle ploegen hadden de echte kopmannen gestuurd, maar de Sky ploeg domineerde weer als in de Tour van verleden jaar. Het was Richie Porte die op de Montagne de Lure zijn slag sloeg en met een zeer sterke tijdrit op de Col d’Eze de winst binnenhaalde voor zijn ploeg.

Het Cycling Story Koersspel beleefde zijn tweede editie en met 50 deelnemers hadden we al weer een stuk meer deelnemers die kans maakten op het mooie boek over het leven van Gert Jakobs. Na een spannende strijd is de winnaar bekend en feliciteren wij Ramon Kool die met team Kooltjes een uitgebalanceerde ploeg op de been had gebracht. Onze eigen Laurens van Team Cycling Story kwam nog goed terug op de laatste dag, maar het was niet genoeg voor de winst. Hij eindigt samen met hargutt op de gedeelde tweede plaats.

Opvallend genoeg had onze winnaar 4 van de 5 renners (renners die het meeste aantal punten behaalden in het spel, goed voor 99 punten) in zijn team opgenomen, die hem dus al meer dan de helft van de 175 punten opleverden. Goed gedaan.

De volgende koers waaraan je mee kan doen is de Giro d’Italia, die gehouden wordt van 4 tot 26 mei 2013. Tot dan!

Update: Inmiddels is de inschrijving voor het Koersspel geopend! Schrijf je in op Cycling Story Koersspel. Vanaf zondag 27 april kunt u vervolgens beginnen met het maken van uw selectie. De deadline voor de inschrijving en het samenstellen van uw ploeg van vijftien renners is zaterdag 4 mei om 10.00 uur. De start van de Giro d’Italia is kort daarna.