Cyclocross: BPost Bank Trofee (Sluitingsprijs) Oostmalle 2013 – Vooruitblik Cyclocross: BPost Bank Trofee (Sluitingsprijs) Oostmalle 2013 – Vooruitblik

Het veldritseizoen nadert zijn einde. Met de Sluitingprijs van Oostmalle staat al weer de laatste klassementscross op het programma. Met een voorsprong van 5’12” op de nummer twee kan Niels Albert (Bel) de BPost Bank Trofee echter niet meer verliezen. Toch zullen de favorieten zo op het einde van het seizoen nog alles uit de kast halen voor de overwinning.

Oostmalle (Bel) | Zondag 24 februari 2013

Deelnemers:
Startlijst BPost Bank Trofee Oostmalle 2013

Uitzendingen en livestreams:
Sporza:Omdat Kuurne-Brussel-Kuurne op dezelfde dag wordt verreden, is vaste commentator Michel Wuyts niet aanwezig in Oostmalle. Renaat Schotte neemt nu plaats naast Paul Herygers. De uitzending van Sporza begint om 13.45 uur.

Livestreams BPost Bank Trofee Oostmalle 2013:
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

De livestreams zijn vanaf 13.45 uur te bekijken.

Website:
http://www.cyclocross-oostmalle.be

Parcours: