Cyclocross: WK Veldrijden 2013 – Uitzendingen en livestreams Cyclocross: WK Veldrijden 2013 – Uitzendingen en livestreams

Kan Mathieu van der Poel zijn titel bij de junioren prolongeren? Krijgt Lars van der Haar een opvolger bij de beloften? Wordt Marianne Vos voor de zesde keer wereldkampioene? En kan Van der Haar alle Belgische profs verrassen? U kunt het WK veldrijden 2013 op zaterdag 2 februari via tv, radio en internet helemaal volgen. Mis het niet!

WK Veldrijden 2013 – Uitzendingen en livestreams:
NOS Studio Sport: De NOS toont dit wereldkampioenschap enkel rechtstreekse beelden van het WK voor vrouwen. Zodra om 17.00 uur het startschot heeft geklonken, hoort u het commentaar van Jeroen Koster. Omdat de wedstrijd voor de Elite/mannen buiten de uitzendtijd van NOS Studio Sport valt, toont men vanaf 23.25 uur in een extra uitzending een uitgebreide samenvatting van het WK voor de heren. Op NOS.nl is die laatste cross wel online te bekijken.

Sporza: In verband met de aanpassing van het wedstrijdprogramma (alle wedstrijden op zaterdag vanwege overstromingsgevaar) is ook het uitzendschema van Sporza veranderd. Zaterdag begint de uitzending op Canvas nu al om 15.30 uur met het WK voor junioren. Daarna volgen de wedstrijden voor de vrouwen en beloften op dezelfde zender. Karl Vannieuwkerke ontvangt Sven Vantourenhout en Paul van den Bosch als gasten.

Het absolute hoogtepunt vormt natuurlijk het WK voor Elite, waar heel België zoals ieder jaar de wereldtitel eist. Of kan Lars van der Haar het Belgische feestje verpesten? Om 20.10 uur zal Karl Vannieuwkerke de uitzending op Één openen met een korte voorbeschouwing. Nadat alle relevante zaken zijn besproken, nemen Michel Wuyts en voormalig wereldkampioen Paul Herygers rond 20.30 uur het woord. Renaat Schotte staat trouw op zijn post om vanuit het veld belangrijke updates mee te geven.

Livestreams WK Veldrijden 2013:
Zaterdag 2 februari – 15.45 uur. Livestreams WK Veldrijden 2013 – Junioren:
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

Zaterdag 2 februari – 17.00 uur. Livestreams WK Veldrijden 2013 – Vrouwen:
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

Zaterdag 2 februari – 18.30 uur. Livestreams WK Veldrijden 2013 – Beloften:
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

Zaterdag 2 februari – 20.30 uur. Livestreams WK Veldrijden 2013 – Elite/mannen:
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

Radio:
NOS Langs de Lijn: In de uitzendingen van NOS Langs de Lijn is wielerverslaggever Gio Lippens is vanaf 19.00 te horen via flitsen. Hij praat u bij over WK veldrijden voor vrouwen en mannen. U kunt hier luisteren naar Radio 1.

Sporza Radio: Carl Berteele is de man die namens Sporza Radio naar de Verenigde Staten is afgereisd. Op zaterdag is hij tussen 18.00 en 20.00 uur te horen, wanneer hij verslag doet van het WK voor beloften (onder 23). Vanaf 20.30 uur komt de stem van Vandegoor weer in de ether voor de titelstrijd bij de mannen. Presentatie: Gert Geens. Sporza Radio is hier live te beluisteren.

Twitter:
Voor updates tijdens de koers verwijzen wij u graag naar @AndreMeganck en @sporza_koers.

Volg ons ook op Twitter! @cyclingstory