Cyclocross: Wereldbeker Hoogerheide 2013 – Vooruitblik Cyclocross: Wereldbeker Hoogerheide 2013 – Vooruitblik

In het Noord-Brabantse Hoogerheide valt deze zondag de beslissing om de wereldbeker. In de plaats waar Niels Albert in 2009 zijn eerst van twee wereldtitels veroverde, verdedigt hij in de laatste manche een voorsprong van zestien punten op naaste concurrent Kevin Pauwels. Een derde plaats is voor Albert genoeg om de wereldbeker aan zijn palmares toe te voegen. Slaagt hij in Nederland in zijn missie?

Hoogerheide (Nederland) | Zondag 20 januari 2013

Deelnemers:
Startlijst Wereldbeker Hoogerheide 2013

Uitzendingen en livestreams:
Sporza op Canvas: Sporza begint om 14.30 uur met de uitzending en start met een uitgebreide samenvatting van de wedstrijd van de vrouwen. Om 15.00 uur zullen 57 profs vertrekken voor de laatste cross voor de strijd om de wereldbeker. Michel Wuyts en Paul Herygers zullen de beelden uiteraard weer van commentaar voorzien.

Livestreams Wereldbeker Hoogerheide 2013:
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

De livestreams zijn vanaf 14.30 uur te bekijken.

Website:
http://www.gpadrievanderpoel.nl/

Parcours: