Cyclocross: BPost Bank Trofee Baal (GP Sven Nys) 2013 – Vooruitblik Cyclocross: BPost Bank Trofee Baal (GP Sven Nys) 2013 – Vooruitblik

De Grote Prijs Sven Nys is de traditionele opener van het nieuwe jaar. Voor Sven Nys begint 2013 in mineur, want hij moet de eigen GP laten schieten. De bekendste inwoner van Baal ligt met lichte bronchitis in bed. Voor het eerst sinds 2006 krijgen we dus weer een nieuwe winnaar. Wie dat wordt, kunt u vanmiddag allemaal rechtstreeks volgen.

Baal (Bel) | Dinsdag 1 januari 2013

Deelnemers:
Starlijst BPost Bank Trofee Baal 2013

Uitzendingen en livestreams:
Sporza op Één: Het nieuwe veldritjaar wordt afgetrapt op Sporza. Na oudejaarsavond zitten Michel Wuyts en Paul Herygers weer fris achter de microfoon. Ook Renaat Schotte is in Baal aanwezig. Vanaf 14.45 uur geven ze alles mee over de 14e GP Sven Nys.

Livestreams Superprestige Diegem 2012:
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

De livestreams zijn vanaf 14.30 uur te bekijken.

Website:
http://www.gpsvennys.be

Parcours: