Cycling Story presenteert: het Cycling Story Koersspel Cycling Story presenteert: het Cycling Story Koersspel

Met trots kondigen wij de start van een gloednieuw wielerspel aan. In 2013 kunt u deelnemen aan het Cycling Story Koersspel en kans maken op leuke prijzen. Een nadere introductie.

Het idee van het Cycling Story Koersspel is simpel: stel voor elke rittenkoers of grote ronde als een echte ploegbaas jouw ideale team van 15 renners samen en scoor met deze toppers zoveel mogelijk punten. Speel dit wielerseizoen van start tot finish mee en wordt de beste manager van het peloton. De eerste koers die meetelt voor het klassement is de Tour Down Under (22-27 januari), waarna Parijs-Nice (3-10 maart), de Giro d’Italia (4-26 mei), de Tour de France (29 juni-21 juli) en de Vuelta a España de kalender compleet maken.

De regels van het spel
1. Selecteer 15 (unieke) renners voor het begin van de ronde.
2. Punten worden behaald als renners in jouw team bij de eerste 10 in de etappe eindigen.
3. Heb je de etappewinnaar in je ploeg dan levert dat 12 punten op. Voor de nummer twee krijg je 10 punten. Voor de rest van de top tien krijg je achtereenvolgens 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 punten.
4. Dagscores en het klassement worden ’s avonds na een etappe gegenereerd.
5. Voorspel de truien ook voor extra bonuspunten. Als u de eindwinnaar van het algemeen klassement goed weet te voorspellen, krijgt u aan het eind van de ronde een bonus van 30 punten. Voor de punten- en bergtrui zijn nog eens 25 punten elk te verdienen.

Als deelnemer maakt u kans op leuke prijzen, want voor de winnaar van elke ronde zal Cycling Story een leuke prijs ter beschikking stellen.

Inschrijving voor het Cycling Story Koersspel
Binnen een paar weken kunt u zich al inschrijven voor het Cycling Story Koersspel, het nieuwste online wielerspel. U kunt echter nu al uw e-mailadres achterlaten, zodat u als eerste op de hoogte wordt gesteld als de inschrijving voor het Cycling Story Koersspel start.

Wilt u de eerste zijn die te horen krijgt wanneer de inschrijving voor het Cycling Story Koersspel start? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. We zullen dan een e-mail naar u sturen zodra de inschrijving geopend wordt. Update: Het Cycling Story Koersspel is inmiddels online. U kunt meer informatie vinden en u inschrijven op Cycling Story Koersspel.

Bezoek ons regelmatig. We houden u op hoogte!