Cyclocross: BPost Bank Trofee Essen 2012 – Vooruitblik Cyclocross: BPost Bank Trofee Essen 2012 – Vooruitblik

Na een korte periode van losse crossen, staat er zaterdag 22 december weer een manche om de BPost Bank Trofee op het menu. Het Belgische Essen vormt het decor voor de vierde cross om dit klassement. Niels Albert gaat hierin aan de leiding, maar Sven Nys zit hem op de hielen. Kan Albert zijn koppositie verdedigen?

Essen (Bel) | Zaterdag 22 december 2012

Deelnemers:
Startlijst BPost Bank Trofee Essen 2012

Uitzendingen en livestreams:
Sporza op Één: De liefhebbers van het veldrijden moeten om 14.45 uur naar Sporza op Één schakelen. Vanaf 15.00 uur is de cross vervolgens rechtstreeks te volgen. Het deskundige commentaar komt van Michel Wuyts en voormalig wereldkampioen Paul Herygers.

Livestreams BPost Bank Trofee Essen 2012:
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

Website:
http://sport.be.msn.com/trofeeveldrijden/2012/nl/