Veldrijden: Wereldbeker Koksijde 2012 – Vooruitblik Veldrijden: Wereldbeker Koksijde 2012 – Vooruitblik

Dit weekend staat er opnieuw een tweeluik van veldritten op het programma. Allereerst is er op zaterdag de Vlaamse Duinencross in Koksijde, onderdeel van de UCI Worldcup Cyclocross. Op zondag is er vervolgens een Nederlandse veldrit voor de Superprestige in Gieten. In de Wereldbeker staan Niels Albert en Kevin Pauwels op een gelijk aantal punten. Wie weet er dit weekend met de winst vandoor te gaan?

Koksijde (Bel) | Zaterdag 24 november 2012

Deelnemers:
Startlijst Wereldbeker Koksijde 2012

Uitzendingen en livestreams:
Sporza: De wereldbekercross in Koksijde wordt vanaf 14:45 uur rechtstreeks uitgezonden bij Sporza op de Belgische zender Canvas. Via onderstaande livestreams kunt u vanaf 14:30 uur ook online meegenieten.

Online: Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5

Website:
http://worldcup.veloclubkoksijde.be/

Parcours:

Parcours Wereldbeker Koksijde 2012 (afbeelding: © veloclubkoksijde.be)