Voor het eerst sinds 1998 vinden de wereldkampioenschappen wielrennen in Nederland plaats. (Zuid-)Limburg heeft de eer het WK te organiseren. Woensdag mogen Wilco Kelderman en Lieuwe Westra de Nederlandse eer verdedigen. Volg hun prestaties live via tv, radio en/of internet (livestreams).

WK-tijdrit Elite-mannen – Uitzendingen Sporza en NOS:
NOS: Deze middag is de strijd om de regenboogtrui live te zien op Nederland 2. Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot zitten vanaf 14.30 uur andermaal voor u klaar om alles te vertellen over de WK-tijdrit bij de mannen.

Sporza: Sporza-commentatoren Renaat Schotte en José de Cauwer nemen al eerder plaats achter te microfoon. Zij komen namelijk al om 14.00 uur in de ether. Voor hun tekst en uitleg moet u bij de zender Één zijn.

Radio:
NOS Langs de Lijn: Opvallend genoeg doen de reporters van NOS Langs de Lijn geen rechtstreeks verslag van dit onderdeel. Gio Lippens en Steven Dalebout zullen pas vanaf 22.00 uur hun licht laten schijnen op deze tijdrit.

Sporza Radio: Voor de tweede dag op rij wordt er in de programma’s Joos, Sonar en Vandaag door middel van flitsen aandacht besteed de WK-tijdrit voor heren. Sporza Radio is hier live te beluisteren.

Livestream WK-tijdrit Elite-mannen:
Voor dit evenement zijn er acht livestreams beschikbaar. Klik op de link om de stream te bekijken. Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6: Link 7: Link 8:

Liveticker:
Via deze liveticker zijn alle (tussen)tijden van begin tot eind live in de gaten te houden.

Twitter:
Voor updates tijdens de koers verwijzen wij u graag naar @AndreMeganck en @limburg2012.

Volg ons ook op Twitter! @cyclingstory