Voor het eerst sinds 1998 vinden de wereldkampioenschappen wielrennen in Nederland plaats. (Zuid-)Limburg heeft de eer het WK te organiseren. Dinsdag staat onder andere de individuele tijdrit voor vrouwen op het programma. Volg de verrichtingen van Ellen van Dijk en Anna van der Breggen live via tv, radio en/of internet (livestreams).

WK-tijdrit vrouwen – Uitzendingen Sporza en NOS:
NOS: In tegenstelling tot de wedstrijden bij de junioren en beloften, zendt de NOS de koersen bij de vrouwen wel uit. Vanaf 15.10 uur is de tijdrit voor dames dan ook rechtstreeks te volgen op Nederland 1. Het vertrouwde duo Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot zijn de commentatoren van dienst.

Sporza op Canvas: Namens Sporza neemt Renaat Schotte plaats in de commentaarcabine. Hij geeft vanaf 15.00 uur zijn deskundige commentaar bij de beelden. Hij wordt bijgestaan door José de Cauwer.

Radio:
NOS Langs de Lijn: De heren van NOS Langs de Lijn laten dit evenement natuurlijk niet schieten. Rond de klok van half drie begint Gio Lippens met het verslag van de 24,3 kilometer lange tijdrit.

Sporza Radio: In de programma’s Joos, Sonar en Vandaag wordt er door middel van flitsen aandacht besteed aan deze titelstrijd bij de dames. Sporza Radio is hier live te beluisteren.

Livestream WK-tijdrit vrouwen:
Voor dit evenement zijn er acht livestreams beschikbaar. Klik op de link om de stream te bekijken. Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6: Link 7: Link 8:

Liveticker:
Via deze liveticker zijn alle (tussen)tijden van begin tot eind live in de gaten te houden.

Twitter:
Voor updates tijdens de koers verwijzen wij u graag naar @AndreMeganck en @Sporza_koers.

Volg ons ook op Twitter! @cyclingstory