Vuelta a España 2012 – Uitzendingen en livestreams Vuelta a España 2012 – Uitzendingen en livestreams

De Vuelta is in volle gang en leverde al heel wat spektakel op. Tot en met 9 september mogen we een spannende verwachten tussen Alberto Contador, Chris Froome, Joaquim Rodriguez en Alejandro Valverde. Volg de Ronde van Spanje dan ook elke dag via tv en internet.

Uitzendingen Sporza en NOS:
NOS: De NOS zendt de Ronde van Spanje maar in beperkte mate uit. In de weekenden van 25/26 augustus, 31 augustus/1 september en 8/9 september zijn de etappes vanaf 16.00 uur live te volgen op Nederland 1. Het commentaar is van Maarten Ducrot en Mart Smeets.

Sporza: Sporza is er wel iedere etappe rechtstreeks bij. De uitzending start elke dag om 16.00 uur op Één (in het weekend op Canvas) en eindigt omstreeks 18.00 uur. Michel Wuyts en José de Cauwer verzorgen samen het commentaar bij de beelden.

Livestream Vuelta a España 2012:
De onderstaande livestreams gaan om 16.00 uur de lucht in.
Link 1: (Nederlands/Dutch) Link 2: (Engels/English) Link 3: (Nederlands/Dutch) Link 4: (Engels/English) Link 5: (Engels/English) Link 6: (Engels/English) Link 7: (Nederlands/Dutch) Link 8: (Frans/French) Link 9: (Pools/Polish) Link 10: (Engels/English) Link 11: (Engels/English)

Radio:
Sporza Radio: Op de Belgische radio zijn er elke zaterdag en zondag flitsen vanuit Spanje te horen. Sporza Radio is hier live te beluisteren. In NOS Langs de Lijn is er geen live-aandacht voor de Vuelta.

Twitter:
Voor updates tijdens de koers verwijzen wij u graag naar @lavuelta, het account van de organisatie. Zij twitteren echter enkel in het Spaans. Voor Engelstalige updates kunnen we u de liveticker aanbevelen. Deze is hier elke dag van start tot finish te bekijken.

Volg ons ook op Twitter! @cyclingstory