Scheldeprijs 2012 – Uitzendingen Sporza Scheldeprijs 2012 – Uitzendingen Sporza

Bijna de gehele sprinttop is naar Schoten afgezakt voor de 100e editie van de Scheldeprijs. Drievoudig winnaar en titelverdediger Mark Cavendish staat niet aan de start, omdat zijn vriendin op het punt staat te bevallen van hun eerste kindje. Voor rappe mannen als André Greipel, Marcel Kittel en Tyler Farrar zijn de kansen op de winst hiermee weer gestegen. Wie schrijft deze jubileumeditie op zijn naam? U kunt het live meebeleven.

Uitzendingen Sporza:
Sporza op Één: Na Dwars door Vlaanderen, de E3 Prijs, Gent-Wevelgem, de Driedaagse de Panne-Koksijde en uiteraard de Ronde van Vlaanderen, vraagt Sporza nu uw aandacht voor de Scheldeprijs. Michel Wuyts en zijn vaste co-commentator José de Cauwer geven vanaf 14.50 uur live verslag bij de beelden. Renaat Schotte zit trouw op de motor.

Livestream Scheldeprijs 2012:
Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5:

Radio:
Sporza Radio: Na de Ronde van Vlaanderen gaat het Vlaamse wielergeweld verder met de Scheldeprijs. Namens Sporza Radio zijn Christophe Vandegoor (finish) en Carl Berteele (motor) aanwezig in Schoten. U hoort hen tussen 15.00 en 18.00 uur in de programma’s Sonar en Vandaag. Sporza Radio is hier live te beluisteren.

Twitter:
Voor updates tijdens de koers verwijzen wij u graag naar @AndreMeganck en @Sporza_koers. Twitter mee via hashtag #schoten!

Volg ons ook op Twitter! @cyclingstory