Van dinsdag 27 tot en met 29 maart wordt met de Driedaagse De Panne-Koksijde de laatste koers voor ‘Vlaanderens Mooiste’ verreden. Het deelnemersveld is minder sterk dan andere jaren, maar toch blijft het een leuke rittenkoers om naar te kijken. Volg de Driedaagse dan ook via tv, radio en/of internet.

Uitzendingen:
Sporza op Één: Michel Wuyts en José de Cauwer zullen de komende drie dagen weer vakkundig commentaar geven bij de beelden. Dinsdag start de uitzending om 14.45 uur en een dag later op 14.55 uur. Op de slotdag zendt Sporza ook de ochtendrit uit, waardoor er al vanaf half 11 live wielrennen op tv is. De afsluitende tijdrit wordt rond 14.45 uur rechtstreeks uitgezonden.

Livestreams (Sport-Livez Blogspot):
Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5:

Radio:
Sporza Radio: Elke middag zitten de radiomensen van Sporza tussen 15.00 en 17.00 voor u klaar om verslag te doen van de Driedaagse De Panne-Koksijde. Sporza Radio is hier live te beluisteren.

Twitter:
Voor updates tijdens de koers verwijzen wij u graag naar @AndreMeganck en @Sporza_koers.

Volg ons ook op Twitter! @cyclingstory