Gent-Wevelgem – Uitzendingen Sporza en NOS Gent-Wevelgem – Uitzendingen Sporza en NOS

Na Dwars door Vlaanderen en de E3 Prijs Vlaanderen zijn we nu toe aan Gent-Wevelgem. Vorig jaar schreef Tom Boonen deze World Tour-koers op zijn naam. Wie wordt zijn opvolger? U kunt het zelf meemaken via tv, radio en internet. Wij wensen u veel kijk- of luisterplezier.

Uitzendingen:
Sporza op Canvas: De mannen van Sporza beginnen hun uitzending om 14.00 uur. Karl Vannieuwkerke zal aan de aankomst de nodige gasten ontvangen en het duo Wuyts-De Cauwer zal het commentaar verzorgen. Renaat Schotte is de man van dienst op de motor en zijn collega’s Chris Picavet en Lieven van Gils interviewen de renners voor en na de koers.

NOS: Hoewel de meeste zendtijd besteed zal worden het WK Afstanden in Heerenveen, brengt de NOS toch een rechtstreeks verslag van deze World Tour-wedstrijd. Joris van den Berg is uw commentator.

Livestreams (van Sport-Livez Blogspot):
25/03 Gent-Wevelgem (14:30h CET)
Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6: Link 7:

Radio:
Sporza Radio: Van 15.00 tot 17.00 uur zullen Carl Berteele en Christophe Vandegoor weer de nodige koersinformatie in de huiskamer brengen. De presentatie is in handen van Gert Geens. Sporza Radio is hier live te beluisteren.

NOS Langs de Lijn: In de 10.000e uitzending van NOS Langs de Lijn (Radio 1) is er ook aandacht voor Gent-Wevelgem. Tussen het Eredivisie-voetbal door zal Gio Lippens u bijpraten over de situatie in de koers.

Twitter:
Voor updates tijdens de koers verwijzen wij u graag naar @AndreMeganck en @Sporza_koers. Twitter mee via hashtag #gw!

Volg ons ook op Twitter! @cyclingstory