E3 Prijs Vlaanderen-Harelbeke 2012 – Uitzendingen Sporza en NOS E3 Prijs Vlaanderen-Harelbeke 2012 – Uitzendingen Sporza en NOS

De Vlaamse Wielerweek is als wielerfan altijd iets om naar uit te kijken. Vandaag staat de E3 Prijs Vlaanderen-Harelbeke op het menu. Hieronder vindt u alle mogelijkheden om deze semi-klassieker niet te hoeven missen.

TV-uitzendingen:
Sporza op Één: Michel Wuyts en José de Cauwer zitten vanaf 14.45 uur volledig voor u klaar om live verslag uit te brengen van deze 55e editie van de E3 Prijs Vlaanderen-Harelbeke. Karl Vannieuwkerke zit tussen de renners op de motor en zal zo nu en dan de nodige informatie uit de koers geven.

NOS: De NOS zendt deze koers niet uit.

Livestreams van Sport-Livez Blogspot:
23/03 E3-Prijs (14:30h CET)
Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6: Link 7:

Radio:
Sporza Radio: Van 15.00 tot 17.00 uur brengt Sporza Radio met vaste commentatoren Christophe Vandegoor en Carl Berteele een rechtstreeks verslag uit van deze semi-klassieker. Sporza Radio is hier live te beluisteren.

Twitter:
Voor updates tijdens de koers verwijzen wij u graag naar @AndreMeganck en @Sporza_koers. Twitter mee via hashtag #e3h!

Volg ons ook op Twitter! @cyclingstory