Na de mooie koers van gisteren, staat vandaag met Kuurne-Brussel-Kuurne de tweede klassieker al op het programma. Wie wordt de opvolger van Chris Sutton? Bekijk of beluister de koers via tv, radio of internet. Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijkheden om de koers te volgen.

Uitzendingen:
Sporza op Één: Vanaf 14.00 uur brengt Sporza op Canvas rechtstreeks verslag uit van de koers. De commentatoren van dienst zijn Michel Wuyts en José de Cauwer. Karl Vannieuwkerke is ditmaal de verslaggever op de motor.

NOS: De NOS begint om 14.00 uur met een vooruitblik op het nieuwe wielerseizoen. Dit wordt gedaan met Erik Breukink (Rabobank), Daan Luijckx (Vacansoleil-DCM) en Iwan Spekenbrink (Project 1t4i), de managers van de drie grote Nederlandse ploegen. Om 14.30 uur start dan het rechtstreekse verslag, waarbij het commentaar komt van Mart Smeets en Maarten Ducrot.

Radio:
Sporza Radio: De Belgische radio is er vanaf de start (12.00 uur) direct bij. Carl Berteele en Christophe Vandegoor houden u op de hoogte. Sporza Radio is hier live te beluisteren.

NOS Langs de Lijn: Namens NOS Radio zit Gio Lippens weer in koers. Vanaf 14.30 uur zal hij in de uitzending van NOS Langs de Lijn de luisteraar van informatie uit de koers voorzien.

Livestreams:
Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6: Link 7: Link 8: (Belgium only)