WK Veldrijden 2012 – Uitzendingen WK Elite-mannen WK Veldrijden 2012 – Uitzendingen WK Elite-mannen

Met het WK Veldrijden in België pakt de VRT het op zaterdag en zondag groots aan. Zo ook voor het WK voor Elite-mannen. 150 mensen en 33 camera’s zijn in Koksijde aanwezig om het WK zo goed en uitgebreid mogelijk bij u in de huiskamer te brengen. U hoeft dan ook geen moment van het WK voor Elite-mannen te missen.

Televisie:
Na het WK voor vrouwen (11.00 uur) gaat Sporza direct verder met de voorbeschouwing op het WK voor Elite-mannen. Karl Vannieuwkerke presenteert vanaf 13.30 uur het omkaderingsprogramma, waarna Michel Wuyts en Paul Herygers vanaf 15.00 uur live verslag zullen doen van de strijd om de wereldtitel.

Informatie over de NOS volgt later.

Sporza Radio:
Van 14.00 tot 18.00 uur is ook Sporza Radio erbij. Vanaf 14.00 uur ontvangt presentator Gert Geens diverse gasten in de studio om over het WK te praten. Vanaf 15.00 uur zullen de verslaggevers ter plaatse, Christophe Vandegoor, Carl Berteele en Stijn Vlaeminck, het overnemen. Sporza Radio is te beluisteren via deze link.

Livestream:
De website http://sports-livez.blogspot.com/ biedt de mogelijkheid om dit WK ook op je pc of laptop te bekijken. De onderstaande livestreams gaan om 15.00 uur de lucht in.
Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6: Link 7:

Twitter:
Voor updates tijdens de cross verwijzen wij naar @AndreMeganck en @Sporza_koers.
Ook wij zullen u zo veel mogelijk op de hoogte houden. Volg ons op Twitter! @cyclingstory

Praat ook mee over het WK in Koksijde via de hashtag #Koksijde2012.