WB-Tabor 2011 – Het tweede luik in Tsjechië WB-Tabor 2011 – Het tweede luik in Tsjechië

Zondag wordt de tweede manche om de wereldbeker in het veldrijden verreden. Evenals in de eerste veldrit is ook nu Tsjechië de plaats waar het spel op de wagen gaat. Niels Albert is er alles aan gelegen om een goed resultaat te behalen. De Belg werd het slachtoffer van de chaotische beginfase van de veldrit in Pilsen en is gebrand op succes.

Namens Nederland staan Gerben de Knegt (Rabobank), Thijs van Amerongen, Thijs Al (allen AA Drink), Eddy van IJzendoorn, Patrick van Leeuwen, Twan van den Brand en Kobus Hereijgers (allen Orange Babies) aan de start.

Deelnemers WB-Tabor (Tsj):
Startlijst WB-Tabor

Uitzendingen en livestreams:
Sporza:
Canvas 14.55 uur LIVE veldrijden: WB Tabor mannen

23/10 World cup cyclocross Tabor (15:00h CEST)
Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6: (Belgium only)

Website:
Cyklokros.cz

Routekaart: