Zondag staat Parijs-Roubaix op het programma: de renners rijden over 258 kilometer van Compiègne naar Roubaix en onderweg moeten ze 51 kilometeraan kasseistroken overwinnen. Vorig jaar was Cancellara de winnaar en ook dit jaar behoort de Zwitser tot de topfavorieten. Mis niks van de koers!

Zondag 10 april: Uitzendingen Parijs-Roubaix

Televisie:

Sporza/Canvas: 13.00 uur – Sporza Wielrennen. Live Parijs-Roubaix.

NOS Nederland 1: 10.35 uur – Marathon van Rotterdam. Aansluitend Parijs-Roubaix. Commentaar Mart Smeets en Maarten Ducrot. Interviews en reportages: Han Kock.

Radio:

Sporza/Radio 1: 14.00 uur – Sporza is in Frankrijk voor de wielerklassieker Parijs-Roubaix, met commentaar van Christophe Vandegoor aan de finish en Carl Berteele op de motor.

NOS Radio 1: 14.04 uur – Parijs – Roubaix. Verslag: Sebastiaan Timmerman en Steven Dalebout.

Livestreams:

www.bvls.eu: Deze website zorgt in de meeste gevallen voor gratis livestreams. Er staan verschillende livestreams voor het wielrennen klaar. Klik op één van de links om naar de livestream te gaan. De livestreams gaan rond 13.00 uur de lucht in.
Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6: Link 7: Link 8: Link 9: Link 10: Link 11: (alleen in België) Link 12: (alleen in België)

Twitter:

Voor updates verwijzen wij naar @AndreMeganck en @Sporza_koers. Gebruik #roubaix om over de koers mee te praten.

Volg ons via Twitter! @cyclingstory