Nog 5 dagen en dan is het zover! Maar in de week van de Ronde staat er tradiotioneel nog de Driedaagse de Panne-Koksijde op het programma; zo ook dit jaar. Hier vindt je een makkelijk overzicht van waar, wanneer en hoe je ook van deze 3 dagen koers kan genieten.

Televisie:

Sporza/Één: Dinsdag 29 maart – 14.30-17.00 uur een rechtstreeks verslag van de Rechtstreeks verslag van de eerste rit in de Driedaagse De Panne (Middelkerke – Zottegem). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

Woensdag 30 maart: 15.00-17.00 uur een rechtstreeks verslag van de tweede rit in de Driedaagse De Panne (Oudenaarde-Koksijde). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

Donderdag 31 maart: 10.30-12.00 uur een rechtstreeks verslag van de derde rit in de Driedaagse De Panne (De Panne – De Panne). Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer.

Donderdag 31 maart: 14.30-17.00 uur een rechtstreeks verslag van de slottijdrit in de Driedaagse De Panne (De Panne – Koksijde – De Panne). Commentaar: Michel Wuyts en José de Cauwer.

Radio:

Heb je geen mogelijkheid de koers op tv te volgen, dan is er altijd nog Sporza Radio. Net als hun collega’s van de televisie zijn ook zij er elke dag bij. Luister daarom elke dag tussen 14.00 en 17.00 uur naar Sporza op Radio 1 voor de laatste informatie uit de koers. Klik hier om de internetradiospeler (pop-up) te openen.

Wie ook op de hoogte wil blijven van de verrichtingen in de ochtendetappe van donderdag 31 maart moet dan om 11.00 via de bovenstaande link inschakelen.

Livestreams:

De website www.BVLS.eu zorgt ook ditmaal voor uitstekende livestreams. Let wel op: de livestreams gaan niet elke dag op het zelfde tijdstip de lucht in.

Dinsdag (vandaag): 14.20 uur
Woensdag (morgen): 14.50 uur
Donderdagmorgen (overmorgen): 10.30 uur
Donderdagmiddag: 14.25 uur

Klik op een van de onderstaande links om de livestream te openen.

Livestream 1Livestream 2Livestream 3Livestream 4Livestream 5

Twitter:Voor updates verwijzen wij naar @AndreMeganck en @Sporza_koers. Gebruik #3daagse om over de koers mee te praten.

Volg ons via Twitter! @cyclingstory
Liveticker

Liever de koers volgen via de liveticker van Sporza, klik dan hier.
Van tevoren nog even het deelnemersveld doornemen: bekijk hier de startlijst van deze editie van de Driedaagse De Panne-Koksijde.

Veel luister- of kijkplezier toegewenst!

Team Cycling Story