We zijn aanbeland in de Vlaamse Wielerweek en dat betekent dat ons komend weekend een hoop vuurwerk te wachten staat! Zaterdag trekken de renners erop uit in de E3 Prijs Vlaanderen-Harelbeke en zondag staat het peloton aan de start voor een altijd lastige Gent-Wevelgem. Uiteraard hoeft u niks te missen van deze twee koersen! Via televisie, radio én internet blijft u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de koers! Een overzicht.

Zaterdag 26 maart: Uitzendingen E3 Prijs

Televisie:

Sporza/Één: Vanaf 14.30 uur – Rechtstreeks verslag van de E3 Prijs-Harelbeke. Commentaar: Michel Wuyts en José de Cauwer.

Radio:

NOS Radio 1: 16.02 uur – Wielrennen E3 Prijs Vlaanderen. Commentaar: Gio Lippens.

Livestreams:

www.bvls.eu: Deze website zorgt in de meeste gevallen voor gratis livestreams. Er staan zes livestreams voor het wielrennen klaar. Klik op één van de links om naar de livestream te gaan. De livestreams gaan rond 14.30 uur de lucht in.

Link 1: Link 2: Link 3: Link 4: Link 5: Link 6:

Twitter:

Voor updates verwijzen wij naar @AndreMeganck en @Sporza_koers. Gebruik #e3 om over de koers mee te praten.Zondag 27 maart: Uitzendingen Gent-Wevelgem

Televisie:

Sporza/Canvas: 13.30 uur – Sporza Wielrennen: verslag van het Internationaal Wegcriterium + vooruitblik Gent-Wevelgem. 14.00 uur – LIVE wielrennen Gent-Wevelgem.

NOS Nederland 1: 13.10 uur – Gent-Wevelgem. Commentaar: Mart Smeets en Maarten Ducrot.

Radio:

NOS Radio 1: 14.04 uur – Gent-Wevelgem. Commentaar: Gio Lippens. Criterium International. Commentaar: Joris van den Berg.

Livestreams:

www.bvls.eu: Deze website zorgt in de meeste gevallen voor gratis livestreams. Er staan zes livestreams voor het wielrennen klaar. Klik op één van de links om naar de livestream te gaan. De livestreams gaan rond 14.00 uur de lucht in.

Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 Link 6

Twitter:

Voor updates verwijzen wij naar @AndreMeganck en @Sporza_koers. Gebruik #gw om over de koers mee te praten.

Volg ons op Twitter! @cyclingstory

Liveticker:

Klik hier voor een officiele liveticker van de organisatie.