Cycling Story geeft hierbij een overzicht met de uitzendtijden voor het WK Veldrijden op de Belgische zender Sporza/Één en onze eigen NOS. Zo weet je zeker dat je geen moment van het spektakel in Sankt Wendel hoeft te missen.

Zaterdag 29 januari

NOS: Geen rechtstreekse uitzendingen van het WK Veldrijden voor junioren en beloften. In het sportjournaal van 18.15 zal er wel aandacht aan besteed worden.

Één+: Vanaf 10.50 is het WK Veldrijden voor junioren live te volgen op het digitale kanaal Één+. Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herijgers.

Één: 13.35 uur – Rechtstreeks verslag van het WK Veldrijden bij de beloften in Sankt Wendel. Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herijgers.

Sporza Radio: 14.00-15.00 uur – Allez, allez brengt vanaf 14.00 uur flitsen van het WK veldrijden voor beloften in Sankt-Wendel. Sporza Radio is hier te beluisteren.

Zondag 30 januari

NOS: 14.00 uur – Rechtstreeks verslag van het WK Veldrijden bij de mannen. Commentaar: Jeroen Koster. Ook NOS Langs de Lijn op Radio 1 is er vanaf 14.00 uur. Verslag: Gio Lippens. Het WK voor vrouwen is vanaf 11.00 uur via een livestream op http://nos.nl/sport/ te bekijken.

Één+: 10.50 uur – Rechtstreeks verslag van het WK Veldrijden bij de vrouwen in Sankt Wendel. Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herijgers

Sporza op Één: 13.15 – Voorbeschouwing op het WK Velrijden bij de mannen. En vanaf 14.00 LIVE het WK Veldrijden bij de mannen. Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herijgers.

Sporza Radio: Sporza Radio begint al om 13.00 uur met een verslag van het WK veldrijden voor mannen in Sankt Wendel. Christophe Vandegoor en Carl Berteele zijn de verslaggevers in Duitsland.