In het Eftelingtheater in Kaatsheuvel heeft de Rabobankploeg deze week haar renners en het tenue voor 2011 gepresenteerd. De Nederlandse formatie haalde veel nieuwe namen binnen, maar nam ook afscheid van enkele kopstukken.

De nieuwe shirtjes van de Rabobank moeten het team naar grote hoogten brengen. (foto: © nos.nl)


De Spanjaarden Carlos Barredo en Luis Léon Sanchez, de Deen Matti Breschel, de Australiër Michael Matthews, de Belg Maarten Wynants en de Nederlanders Theo Bos, Tom-Jelte Slagter en Coen Vermeltfoort zijn de acht nieuwste aanwinsten van de oranje brigade.

Tegenover de komst van dit contingent staat het vertrek van de Russen Denis Menchov en Dimitri Kozontchuk, de Colombiaan Mauricio Ardila (alle drie naar Geox), de Belg Nick Nuyens (Saxo Bank) en de Nederlanders Joost Posthuma, Tom Stamsnijder (beide renners Team Schleck), Koos Moerenhout en Kai Reus (beide gestopt).