Met de keuze voor Wout Poels als vervanger voor Laurens ten Dam zijn alle selecties voor het WK in Geelong (29 september – 3 oktober) compleet. De volgende renners/rensters zullen Nederland gaan vertegenwoordigen:

Selectie wegwedstrijd Elite-mannen:
Lars Boom, Jos van Emden, Steven Kruiswijk, Sebastian Langeveld, Koos Moerenhout (allen Rabobank), Karsten Kroon (BMC Racing Team), Koen de Kort (Skil-Shimano), Niki Terpstra (Team Milram) en Wout Poels. Bondscoach: Leo van Vliet

Selectie tijdrit Elite-mannen:
Jos van Emden en Koos Moerenhout (beiden Rabobank)

Selectie wegwedstrijd vrouwen:
Marianne Vos, Loes Gunnewijk, Annemiek van Vleuten, Noortje Tabak (allen Nederland Bloeit), Chantal Blaak (Leontien.nl), Kirsten Wild, Regina Bruins (beiden Cervélo Test Team) en Adrie Visser (Team HTC-Columbia). Bondscoach: Johan Lammerts

Selectie tijdrit vrouwen:
Regina Bruins en Marianne Vos

Selectie wegwedstrijd beloften (onder 23):
Boy van Poppel, Tom Jelte Slagter, Coen Vermeltfoort (allen Rabobank Continental Team), Tom Dumoulin (Parkhotel Rooding), Pim Ligthart (Aix-en-Provence) en Ronan van Zandbeek (Van Vliet-EBH Elshof). Bondscoach: Aart Vierhouten

Selectie tijdrit beloften (onder 23):
Tom Dumoulin (Parkhotel Rooding) en Martijn Keizer (Rabobank Continental Team)