Vanavond, inmiddels een week na het sluiten van de veiling, reisde Cycling Story af naar Deil. Een rustig dorpje, gelegen aan de rivier De Linge en deel uitmakend van de gemeente Geldermalsen. Na onze weg gevonden te hebben door het dorp, werden wij warm onthaald in huize Schelhaas.

Na binnenkomst voegden wij meteen maar de daad bij het woord en overhandigden het shirt met de handtekeningen aan Jan Jonathan. Een gezellig gesprek volgde over het wel en wee van het krijgen van de handtekeningen op de shirts, de sponsorfietstocht door de Ardennen waar Jan Jonathan aan mee heeft gedaan (ook voor Spieren voor Spieren) en onze Tour de France-reis. Jan Jonathan vertelde zeer blij te zijn met dit shirt en vertelde dat hij tevens een Skil-Shimano shirt met alle bijbehorende handtekeningen had weten te bemachtigen. Beide shirts zouden binnenkort ingelijst worden, “want,” zo zei hij “zo’n shirt hoort natuurlijk niet in de kast te liggen.” Dat is iets wat wij slechts kunnen beamen!

Tim overhandigt het shirt aan Jan Jonathan (foto: © Laurens Alblas)

Tim overhandigt het shirt aan Jan Jonathan (foto: © Laurens Alblas)

Inmiddels hebben wij de 30 euro overgemaakt naar stichting Spieren voor Spieren. Mocht u ook willen doneren aan dit goede doel? Dat kan! Doneer ook, op giro 33322.

Hierbij willen wij Jan Jonathan nogmaals feliciteren met het shirt! En volgend jaar? Dan gaan we wederom proberen een shirt met handtekeningen te regelen voor het goede doel, dus stay tuned!