Morgen perspresentatie Tour de France 2015 Morgen perspresentatie Tour de France 2015

Morgen 22 oktober wordt om 11.00 uur in Parijs de details van het parcours van de Tour de France 2015 bekendgemaakt. De perspresentatie vindt plaats in het Palais des Congrès. Vermoedelijk door een foutje is de waarschijnlijke route inmiddels al uitgelekt naar de media. Bekijk het parcours op Cycling Story!

De Tour de France 2015 begint op zaterdag 4 juli met een individuele tijdrit door de binnenstad van provinciehoofdstad Utrecht. Na een toeristisch rondje vertrekt het peloton een dag later vanuit Utrecht naar Neeltje Jans in Zeeland en passeert daarbij onder meer Rotterdam. Daarna reist de Tour via enkele etappes in België naar Frankrijk voor het vervolg van de route.

De presentatie van de 102de Tour de France is vanaf 11.24 uur LIVE te volgen op Eurosport.

Het vooralsnog onofficiële parcours van de Tour de France 2015:

(foto: © Twitter)

(foto: © Twitter)

  • Theo Bakker

    23 oktober 2014 #1 Author

    Ik vind het een vrij slappe Tour. 3300 km, het wordt elk jaar minder. Geen zware Pyreneeen etappe, geen lange individuele tijdrit, veel 150-200 km-etappes. Elke dag uitslapen en om 1 uur starten. Twee mooie Alpen-etappes, maar niet legendarisch. De Tour blijft de Tour en het zal best wel spannend worden, maar voor mij te gemakkelijk.