Vuelta a España 2014 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 21 Vuelta a España 2014 – Voorbeschouwing en favorieten etappe 21

Met de Ronde van Spanje loopt het wielerseizoen 2014 al behoorlijk op z’n eind, maar desondanks zullen de Spaanse pepers nog de benodigde furie in de heren wielrenners naar boven halen! Het deelnemersveld is ijzersterk en er zijn heel wat mannen die hun seizoen proberen te redden op het Iberisch schiereiland. Cycling Story blikt dagelijks vooruit en stelt voor elke rit een lijst met favorieten op. Etappe 21: Santiago de Compostela (9,7 km).

De 69ste editie van de Ronde van Spanje wordt niet afgesloten met een voorspelbare optocht door hoofdstad Madrid, maar met een avondlijke tijdrit door bedevaartsoord Santiago de Compostela over slechts 10 kilometer. Nu de toppers Fabian Cancellara en Tony Martin uit koers zijn, zullen jongens als Jonathan Castroviejo (Team Movistar), Rohan Dennis (BMC Racing Team) en het duo van Trek Factory Racing – Jesse Sergent en Belgisch kampioen tijdrijden Kristof Vandewalle – dromen van de eerste plaats. Outside: de Est Gert Joeaar (Cofidis).

Vuelta a España 2014 – De favorieten voor etappe 21 volgens Cycling Story:
*** Chris Froome
** Adriano Malori, Rohan Dennis
* Jonathan Castroviejo, Jesse Sergent, Kristof Vandewalle