Team Belkin start vandaag met exclusieve live beelden uit de Vuelta a Espana. Vooraf en na afloop van elke Vuelta-etappe zijn alle ‘ins and outs’ rond de teambus online te zien. Hiermee geeft het team iets terug aan de fans die de crowdfundingactie onlangs gesteund hebben.

Algemeen directeur Richard Plugge is trots dat de ploeg live kan worden gevolgd in de Vuelta. “We wilden onze banden met fans versterken en daarom zijn we gestart met een livestream tijdens de Tour de France. Al eerder hadden we een fanclub in het leven geroepen en een crowdfunding project via ridethefuture.nl. Met Team Belkin Live is een enorme stap in de communicatie met onze fans gezet. Het mooie is dat dit door en voor de fans mogelijk wordt gemaakt. Dankzij hun support zijn we het eerste wielerteam dat bij elke start en finish van de Vuelta live updates biedt.”

Veel dingen gebeuren rond de etappe, maar op televisie is er maar ruimte voor een beperkt aantal verhalen. Team Belkin Live zal dagelijks live bij de teambus aanwezig zijn en de kijkers beelden laten zien die ze nog niet eerder hebben gezien.